Informații cu privire la depunerea rapoartelor de activitate pentru anul 2023

Vă reamintim că Raportul de activitate se va completa electronic și se va depune exclusiv online în platforma de raportare a CECCAR: raport.ceccar.ro. Raportul de activitate se consideră încărcat, după finalizarea tuturor pașilor și emiterea confirmării de încărcare de la pasul 4.

Informații utile pentru depunerea online a raportului de activitate

Instrucțiuni pentru completare și depunere raport persoane fizice -  click aici
Instrucțiuni pentru completare și depunere persoane juridice - click aici
Pentru consultarea cotizațiilor - click aici
Plata cotizațiilor se realizează cu ordin de plată, urmând ca dovada plății cotizației să se depună la pasul 3 în platforma de raportare, odată cu depunerea raportului de activitate.

Facilitățile financiare la plata cotizației se aplică membrilor care depun raportul anual de activitate pentru anul 2023 până la data de 28 februarie 2024 (inclusiv).
Facilitățile financiare rămân la nivelul anului trecut.

Pentru a evita eventuale disfuncționalități cauzate de suprasolicitarea platformei raport.ceccar.ro în apropierea termenului-limită, vă rugăm să folosiți întregul interval rămas până la data menționată pentru depunerea rapoartelor.

Cotizațiile se calculează automat prin Nota de plată generată de Declarația privind forma de desfășurare a profesiei, în funcție de categoria profesională declarată de fiecare membru (paginile 5 și 6 ale Raportului de activitate). Contul bancar pentru plata cotizațiilor este RO32BTRLRONCRT0V25815602 (CECCAR Filiala București).

Viza anuală obținută în anul anterior este valabilă până la 31 martie 2024.

Declarații tip ce se depun odată cu depunerea raportului.

Declarație cazier judiciar - click aici
Declarație deținere capacitate de exercițiu deplină - click aici
Declarație asigurare de risc profesional - click aici

Ținâd cont de faptul că toată corespondența se realizează exclusive online, orice solicitare pe care o aveți în legătură cu CECCAR Filiala București, o puteți transmite, în funcție de subiect, pe una dintre adresele de email disponibile - click aici.