Informații utile

În atenția membrilor 
CECCAR Filiala București

 

În acest an ne dorim realizarea legitimațiilor în format nou, gen card.

Pentru confecționarea acestora este nevoie de câte o fotografie în format .jpg sau .png, format ¾ (tip portret), rezoluție minim 300 x 400 pixeli.

Pentru dimensionarea fotografiei puteti utiliza un utilitar online free pe care il puteti accesa la adresa: https://pixlr.com/ro/x/ .

Pentru tutorialul privind instrucțiunile de urmat - click aici
Pentru transmiterea fotografiei în vederea confencționării legitimației:

https://ceccarromy.sharepoint.com/:f:/g/personal/ceccarbucuresti_ceccarro_onmicrosoft_com/Er9sz4NNySBDuxmJKir8PNABTR-jN5HnA-66bivbzhg8Mw

 

Fotografia solicitată trebuie transmisă până cel mai târziu luni, 27 martie 2023, inclusiv.

Prin transmiterea acestor informații solicitate, îmi exprim acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, inclusiv a fotografiei.

 

Vă mulțumim!


FACULTATEA DE DREPT ȘI STIINȚE ECONOMICE - TÂRGU JIU DIN CADRUL UNIVERSITĂȚII TITU MAIORESCU - ÎNVĂȚĂMÂNT LA NIVEL EUROPEAN

PENTRU OFERTA EDUCAȚIONALĂ - click aici 


MINISTERUL ECONOMIEI, ENERGIEI ȘI MEDIULUI DE AFACERI

CENTRUL DE PREGĂTIRE PENTRU PERSONALUL DIN INDUSTRIE BUȘTENI

 

SISTEMUL ON-LINE DE COMPENSARE DATORII ȘI CREANȚE ALE PERSOANELOR JURIDICE CU SEDIUL ÎN ROMÂNIA (SIC)

Avantajele utilizării lui ca și formă de stingere a datoriilor și de recuperare a creanțelor, nemonetar, pe baza ordinului de compensare, instrumentul  pe plată nemonetar - Pentru detalii - click aici 

 

 

 


ÎN ATENȚIA MEMBRILOR SI STAGIARILOR CECCAR FILIALA BUCUREȘTI

Având în vedere contextul actual, recomandările privind distanțarea socială și respectarea măsurilor sanitare pentru evitarea răspândirii virusului COVID-19, vă reamintim că pentru orice comunicare cu CECCAR Filiala București se pot utiliza adresele de  e-mail oficiale disponibile în secțiunea Contact, accesând site-ul  www.ceccarbucuresti.ro.

In cazul in care solicitarea dumneavoastra nu poate fi rezolvata pe calea postei electronice/e-mail, orice deplasare pe care doriti sa o efectuati la sediul din Strada Intrarea Nestorei, nr. 4-6, sector 4, Bucuresti, trebuie anunțată și programată pe adresa de e-mail: ceccarbuc.ro@ceccarbuc.ro cu cel putin o zi înainte, respectiv data și ora sosirii, punand in “CC”, acolo unde este cazul, adresa de e-mail spre care ati initiat corespondenta.

Precizăm pe această cale că activitatea CECCAR Filiala București se desfășoara în condiții de program normal, cu respectarea măsurilor specifice acestei perioade, fiind în permanență la dispoziția membrilor.

 

Cu stimă,

 

Președinte CECCAR Filiala București,

Andrei Aurel

 


Stimați colegi,

În condițiile de înmulțire a cazurilor de infectare cu virusul Covid-19, vă solicităm respectos, pentru contactul cu CECCAR Filiala București, doar în cazul în care solicitarea nu poate fi rezolvată electronic, să efectuați o programare pentru prezența fizică la sediu, pe adresa de email ceccarbuc@ceccarbuc.ro. Soluționarea se va realiza în funcție de numărul solicitărilor primite, precum și în ordinea primirii acestora.

Precizăm pe această cale că activitatea CECCAR Filiala București s-a desfășurat în condiții normale, cu respectarea măsurilor specifice acestei perioade, fiind în permanență la dispoziția membrilor.

Cu stimă,

Președinte CECCAR Filiala București,                                    
Andrei Aurel


MINISTERUL ECONOMIEI, ENERGIEI ȘI MEDIULUI DE AFACERI

CENTRUL DE PREGĂTIRE PENTRU PERSONALUL DIN INDUSTRIE BUȘTENI

Centrul de Pregătire pentru Personalul din Industrie Bușteni, numit în continuare CPPI, instituție publică ce funcționează în subordinea Ministerului Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, prin Structura de compensare din cadrul CPPI - Sucursala București, vă invită să folosiți sistemul public de stingere a creanțelor cu datoriile rezultate din facturi - SIC.

Folosind SIC ce poate fi accesat la adresa web dedicată https://gama.cppi.ro , compania dumneavoastră poate implementa și gestiona în siguranță, legal și de la distanță, o strategie eficientă de gestionare a creanțelor și a datoriilor.

Înscrieți-vă compania în SIC, încărcați facturile neplătite/neîncasate iar noi vă identificăm și vă propunem soluții.

Dumneavoastră doar alegeți soluția preferată.

Pentru a putea utiliza sistemul de compensare, te poți baza pe ajutorul experților noștri, contactându-i pe email la adresele: officebusteni@cppi.ro, office@cppi.ro, serviciulcompensare@cppi.ro, la numerele de telefon: 0244/321.034, 021/413.0604, 0740.460.154, 0722.249.162, 0774.086.290, 0771.211.601, 0788.766.594, 0771.211.997,  0771.211.425.

Pentru informații suplimentare accesați https://cppibusteni.weebly.com/contact.html .


FACULTATEA DE DREPT ȘI STIINȚE ECONOMICE - TÂRGU JIU DIN CADRUL UNIVERSITĂȚII TITU MAIORESCU - ÎNVĂȚĂMÂNT LA NIVEL EUROPEAN

PENTRU OFERTA EDUCAȚIONALĂ ACCESAȚI LINK-UL: 

https://www.utm.ro/facultatea-de-drept-si-stiinte-economice-tg-jiu/