Balul profesiei contabile

Dragi colegi,

A venit momentul să vă invităm la cea de-a treia ediție a Balului profesiei contabile – Ediție de Crăciun –, eveniment ce va avea loc în preajma Sărbătorilor de iarnă.

Athénée Palace Hilton – Le Diplomate Ballroom va fi gazda noastră în seara de 10 decembrie a.c., începând cu ora 19.00.

Bucate alese, băuturi pentru toate gusturile și momente artistice deosebite vor întregi filmul unui eveniment, sperăm noi, de neuitat.

Ne vor fi alături reprezentanți ai partenerilor noștri, instituții, autorități de reglementare și patronate.

Contravaloarea meniului este de 200 de lei/persoană, sumă care poate fi achitată în contul RO12RNCB0082044180940260 deschis la BCR, Sucursala Unirea, sau numerar, la sediul filialei. Vă rugăm ca pe OP să specificați: Balul profesiei contabile și numele complet al participantului/participanților.

Și pentru că timpul se scurge cu repeziciune, așteptăm să vă înscrieți la eveniment, până la data de 25 noiembrie a.c., prin: completarea și transmiterea formularului disponibil pe site-ul nostru, plata taxei de participare și transmiterea OP-ului prin e-mail, la adresa bal@ceccarbuc.ro, în maximum 48 de ore de la data înscrierii.

Plata meniului fără completarea și transmiterea formularului nu vă asigură înscrierea la eveniment.

Anularea înscrierii la eveniment se poate face exclusiv prin e-mail transmis la adresa bal@ceccarbuc.ro până la aceeași dată – 25 noiembrie 2019. După această dată,  nicio anulare nu va fi luată în considerare, motiv pentru care nu vi se va restitui suma achitată.

În cazul în care o persoană înscrisă la eveniment nu mai poate participa, are posibilitatea schimbării numelui participantului până la data de 9 decembrie 2019, prin notificare transmisă la adresa bal@ceccarbuc.ro. Nicio modificare de nume comunicată după această dată nu va fi luată în considerare.

Pentru orice informații suplimentare ne puteți contacta prin e-mail, la adresa bal@ceccarbuc.ro.

Înscrierile se vor face în limita locurilor disponibile.

Participarea este condiționată de îndeplinirea obligațiilor profesionale față de Corp.

Formular de înscriere - click aici

Vă mulțumim și vă așteptăm cu drag!

Evenimentul impune ținută de seară.

 

Programul evenimentului

 

Stimate Doamne,

Stimați Domni,

 

Doresc și pe această cale să vă mulțumesc pentru faptul că ați ales să fim împreună la prima ediție a Balului profesiei contabile, organizat de CECCAR Filiala București, cu sprijinul D-lui Președinte al Consiliului Superior, prof. univ. dr. Robert Aurelian Șova, în data de 22 septembrie a.c., începând cu ora 20.00, la Hotel Radisson Blu din București.

Cu ocazia acestui eveniment am demonstrat împreună că știm să petrecem așa cum știm să muncim, adică la cel mai înalt nivel. A fost o seară de neuitat, o petrecere specială de celebrare desfașurată într-o atmosferă magică, cu oameni rafinați și muzică de bună calitate, un eveniment deosebit, plin de rafinament și eleganță, cu tablouri celebre din GALERIA ROMANĂ. Dansurile și zâmbetele au fost cele mai bune barometre ale acestui prim Bal al profesiei contabile.

Vă mulțumesc și astept de la dumneavoastră poze și impresii pe adresa de e-mail presedinte@ceccarbuc.ro și/sau pe WhatsApp, la numărul de telefon 0722 621 123, pe care să le strângem într-un album dedicat nouă, familiei CECCAR Filiala București.

 

Cu deosebită considerație,

Președinte,

Andrei Aurel

Mulțumim Galeria Romană,  Alex Trișcariu, Raluca Răducanu, Școala de dans Contessina

 


Testimoniale Balul Zilei Contabilului

A fost o petrecere ca-n povești,

Într-un local frumos și ținută cum îți dorești!

Multe alese și gustoase bucate,

Să le savurezi, ca la carte!

Cântăreți și o muzică divină,

Ce îndemnau pe ring lumea să vină!

Dansatori clasici și populari,

Ce pluteau în valsuri, sârbe și hore mari!

Contabili vechi și tineri minunați,

S-au simțit cu toții încântați!

Și pentru moment toți au uitat,

De bilanțuri și balanțe de verificare,

Conturi și declarații fiscale,

Calcule cu venituri și cheltuieli,

Impozit pe profit și alte socoteli.

Căci acum s-a demonstrat,

Și frumos s-a arătat,

La această sărbătoare,

Că CECCAR este o familie mare!

În încheiere vă dorim,

Sănătoși cu toții să fim,

Momente bune să trăim,

Și mai mult să ne unim!

Mult succes și fericire,

La mulți ani cu bucurie!

Octavia Voiculescu


Felicitări inițiatorilor și organizatorilor celor două evenimente CECCAR, din 21 și 22 septembrie 2017!

Este timpul ca și profesia contabilă, atât de încercată de vremuri și copleșită de responsabilități, să înceapă să fie recunoscută la adevărata ei valoare! În primul rând, noi trebuie să ne respectăm!

Vă doresc o zi frumoasă și cu spor!

Dr. ec. Catalina MARINAS


Felicitări pentru acest eveniment deosebit!

Contabilitatea bucuriilor și magiei nu a intrat în aria preocupărilor noastre, numărul și complexitatea fiind incomensurabile 🙂 așa că le vom păstra în suflet până la următorul bal al profesiei contabile!

Să fie într-un ceas bun!

Lect. univ. dr. Liliana MANEA


Mulțumim pentru oportunitatea de a fi împreună la un astfel de eveniment!

Pot spune că a fost la superlativ totul!

Felicitări organizatorilor şi sperăm să devină un obicei. Viața nu înseamnă numai muncă, e nevoie şi de relaxare!  Depinde de noi toți să ne facem viața frumoasă!

Vă doresc sănătate şi multe realizări!

Liliana Serban


La înscrierea pentru participare la acest eveniment mi-am spus: de ce nu? Chiar dacă nu mă voi simți bine, plecând de la faptul că particip la primul eveniment din viața mea în afara celor cu prietenii și, mai ales, fără soțul meu, mi-am spus că va fi o experiență! Mărturisesc că m-am simțit ca alături de prieteni, oameni calzi, nescorțoși dar mai ales plini de viață și energie, dornici de a se simți bine. Mulțumesc pentru ideea organizării, mulțumesc celor ce și-au acordat din timpul lor să organizeze un astfel de eveniment și îmi doresc să fie un început, să nu rămână un eveniment izolat.

Expert contabil Tantica Stan


Vă felicit şi vă mulţumesc din tot sufletul! Totul a fost la superlativ atât în ziua de 21, cât şi în 22!

Adriana Şerb


Mulțumim CECCAR pentru prima ediție a balului. A fost superb.

Sperăm ca acest tip de evenimente să devină un obicei.

Ne dorim cu toții ca profesia noastră să fie respectată mult mai mult acum, iar noi, experții contabili și contabilii autorizați, să fim uniți, să legăm prietenii, să ne ajutăm și să ne respectăm unii pe alții.

Sunteți minunați toți!

Vă doresc multă sănătate și prosperitate.

Expert contabil Valentin Dumitru


Stimați domni,

Vă mulțumim pentru inițiativa minunată pe care ați avut-o și pentru seara deosebită petrecută alături de colegi. 

Felicitări!

Felicia Rotariu


Dragi Colegi,

CECCAR Filiala București are deosebita plăcere de a vă invita la prima ediție a BALULUI PROFESIEI CONTABILE ce va fi organizat vineri, 22 septembrie a.c., începând cu ora 20.00 în cadrul Hotelului Radisson.

Am pregătit o seară de neuitat, cu un program artistic și un decor adecvate evenimentului, mâncăruri alese și o locație desăvârșită, care vor rămâne cu siguranță printre frumoasele amintiri ale fiecăruia dintre dumneavoastră.

Balul profesiei contabile din România este un eveniment de referință pentru profesioniștii contabili iar contribuția dumneavoastră cu multe zâmbete și voie bună garantează acest lucru.

Ne face o deosebită plăcere să ne fiți alături la acest eveniment la care puteți participa însoțiți de partener(ă).

Contravaloarea meniului este de 180 de lei/persoană, sumă care poate fi achitată în contul RO56RZBR0000060006563472, deschis la Raiffeisen Bank sau în numerar la sediul filialei.

Pentru confirmare, vă rugăm să ne transmiteți numele si prenumele participanților precum si o copie a OP-ului la adresa de e-mail evenimente@ceccar.ro, până la data de 18 septembrie a.c. De asemenea pentru orice informații suplimentare ne puteți contacta și la numerele de telefon 021.320.00.49/39.

Având în vedere numărul limitat de locuri, vă rugăm să aveți in vedere că înscrierile se vor face în ordinea primirii confirmărilor de participare.

Consultare program eveniment

Vă mulțumim și vă așteptăm cu drag!

 

Președinte,

CECCAR Filiala București

Andrei Aurel