Efectuarea stagiului

Pentru consultare calendar stagiu 2021 -click aici

Înscriere evaluare semestrul I 2021

 

Potrivit calendarului de stagiu pentru anul 2021, evaluarea semestrială, corespunzătoare disciplinelor semestrului I de stagiu se va organiza după cum urmează:

 

  • în perioada 11 – 13 iunie 2021 se vor susține proiectele corespunzătoare disciplinelor aferente semestrului I de stagiu;
  • în perioada 25 – 27 iunie 2021 se vor susține, la sală, probele scrise corespunzătoare disciplinelor aferente semestrului I de stagiu.

 

Pentru participare la evaluarea practică aferentă semestrului I, stagiarii au obligația parcurgerii următoarelor etape:

 

  1. Exercitarea opțiunii de participare prin completarea formularului on line care poate fi accesat în baza link-urilor următoare, până în data de 28 mai 2021, ora 10.00.

 

Link inscriere evaluare stagiu an I, sem. I 2021: https://forms.gle/mbRgEYZaNKrLqAag8

Link inscriere evaluare stagiu an II, sem. I 2021: https://forms.gle/K21WinVQzvyHk2Q88

Link inscriere evaluare stagiu an III, sem. I 2021: https://forms.gle/4AwC6n3V2uE3kX8r9

 

 

  1. Validarea înscrierii la evaluarea semestrială care se va realiza în baza unei preînscrieri în Zoom pentru care stagiarii vor primi un link care va fi activ în perioada 4– 8 iunie 2021. Astfel, în perioada 4 – 8 iunie 2021 stagiarii care doresc să participe la evaluarea corespunzătoare semestrului I de stagiu au obligația accesării link-ului și înscrierii în Zoom, înscriere în urma căreia vor primi link-ul de Zoom corespunzător susținerii probei practice.
  2. Participarea pentru susținerea probei practice care se va realiza prin accesarea link-ului de participare primit odată cu preînscrierea în Zoom, cu precizarea că acesta va fi activ în ziua susținerii probei/probelor de evaluare.

 

În acest sens, vă reiteram faptul ca participarea la evaluarea practică este condiționată de preînscrierea realizată în Zoom.

Pentru participarea la probele scrise aferente disciplinelor semestrului I veți fi informați în timp util despre locația desfășurării acestora.

În funcție de numărul stagiarilor înscriși până în data de 28 mai 2021, ora 10.00, vom reveni către dvs. cu graficul de susținere al probelor scrise, precum și al probelor practice.

Aceste informatii sunt disponibile si pe site-ul CECCAR Bucuresti, sectiunea stagiu.

Pentru orice neclarități față de cele mai sus menționate nu ezitați să ne contactați.

 

 


Întâlnire 2 de stagiu sem 1 martie 2021


Întâlnire suplimentară semestrul 1


Întâlnire 3 semestrul 1

 


Întâlnire 1 semestrul 1

 

Vă prezentam calendarul intalnirii 1 semestrul 1 pentru stagiari, precum si componenta grupelor pentru stagiarii care efectueaza stagiul la filiala Bucuresti. Precizam ca, avand in vedere faptul ca stagiarii anilor I si II nu au sustinut probele teoretice la disciplinele aferente semestrului 2, anul de stagiu se considera promovat in conditiile in care nu au mai mult de 3 discipline restante, exceptand probele teoretice nesustinute.

Totodată, dorim să vă facem cunoscute câteva clarificări pentru disciplinele aferente semestrului I de stagiu:

Pentru anul I:

  • Cele două întâlniri aferente disciplinei Economia afacerilor se vor derula în lunile martie și mai
  • Cele 3 întâlniri aferente disciplinei Contabilitatea și raportare financiară vor fi completate cu o întâlnire suplimentară care se va desfășura în luna aprilie.

Pentru anul II:

  • Cele două întâlniri aferente disciplinei Comunicare și dezvoltare profesională se vor derula în lunile martie și mai;
  • Cele 3 întâlniri aferente disciplinei Fiscalitate vor fi completate cu o întâlnire suplimentară care se va desfășura în luna aprilie.

Pentru anul III:

  • Cele trei întâlniri aferente disciplinei Guvernanță corporativă, managementul riscurilor și control intern se vor derula în lunile martie, aprilie și mai;

 

Precizăm faptul că programarea detaliată în calendarul de stagiu pentru semestrul II este orientativă, urmând ca pe parcursul acestuia să fie completată cu întâlniri suplimentare pentru disciplinele Standarde Financiare și de Raportare Financiară, Fiscalitate avansata si Evaluarea afacerii.

De asemenea, in semestrul II, disciplina Etica profesionistilor contabili se va derula sub forma unei întâlniri pentru fiecare an de stagiu.

Intâlnirile se vor organiza pe platforma Zoom (Luni - Vineri orele 16.00 - 21.00, Sâmbătă orele 09.00 - 14.00), urmand ca link-urile de acces sa fie comunicate in ziua cursului, pe adresa de email din evidență.

 

Grupe stagiari - click aici


Modificări structură întâlnire 3 stagiu

Vă facem cunoscut faptul că a fost facuta o noua dimensionare a grupelor de stagiu, prin organizarea pe serii, pentru a se asigura o echilibrare numerica a lor si a se facilita accesul in relatia stagiar - lector.

- pentru consultare program desfasurare intalnire 2 stagiu – click aici

Linkurile aferente cursurilor de stagiu se vor transmite in ziua cursului. Fac exceptie de la aceasta regula cursurile din weekend unde linkurile vor fi transmise in cursul ultimei zi lucratoare dinaintea cursului.

 


Program desfasurare si repartizare a stagiarilor an III la disciplina Evaluarea afacerii

Vă facem cunoscut faptul că a fost facuta o noua dimensionare a grupelor de stagiu, prin organizarea pe serii, pentru a se asigura o echilibrare numerica a lor si a se facilita accesul in relatia stagiar - lector.

 

  Centre de stagiuIntalnire 1Intalnire 2
DataOraDataOra
SERIA 1BUCURESTI 1 stagiari Litera A-L01.10.202016:00 – 21:0002.10.202016:00 – 21:00
SERIA 2BUCURESTI 2 – stagiari Litera M-Z + IASI02.10.202016:00 – 21:0003.10.202009:00 –14:00

 

Link-urile pentru acces la întâlnirile programate mai sus, se vor transmite în cursul zilei de 01.10.2020, până la ora 15:00.