Prelungire termen completare și depunere fișă opțiuni 2024 – 10 mai 2024
Depunerea Fișei de opțiuni în vederea înscrierii în Lista experților contabili judiciari pe specializări în anul 2024
Prelungire termen completare și depunere fișă opțiuni 2024 - 10 mai 2024
 
Vă comunicăm că, potrivit Hotărârii Consiliului Superior al CECCAR nr. 24/768 din 29.03.2024, au fost aprobate modificările și completările aduse Normelor 1044/2010 privind îmbunătățirea activității de expertiză contabilă judiciară (publicate pe site-ul CECCAR).

Printre modificările aprobate se regăsește completarea specializărilor în care experții contabili au dreptul de a efectua expertize contabile judiciare. Astfel, pentru punerea în aplicare a dispozițiilor cuprinse în Normele 1044/2010 privind îmbunătățirea activității de expertiză contabilă judiciară vă solicităm completarea formularului Fisa de optiuni. .

Formularul online reprezentând Fișa de opțiuni pentru efectuarea de expertize contabile judiciare se va completa cu datele personale și profesionale, și se vor bifa specializările alese. După completare, formularul se va imprima dând click dreapta pe formular, apoi Print, sau utilizând opțiunea de print a browserului web și se va semna olograf pe fiecare pagină.

Fișa de opțiuni printată și semnată olograf se va scana și se va încărca în formularul online completat anterior și se va da click pe butonul "Trimite Fișa de opțiuni", Linkul în care veți accesa și completa Fișa de opțiuni este următorul: https://formulare.ceccar.ro/formular-gej-lista-de-optiuni/.

Fisa de optiuni completată, va fi transmisă până la data de 10 mai 2024, inclusiv. Netransmiterea acestei Fișe exclude posibilitatea înscrierii experților contabili în Lista experților contabili pe specializări aferentă anului 2024.

 

 

                                                                    CECCAR Filiala București