Organizare cursuri pregătire profesională Octombrie-Noiembrie 2023

Organizare cursuri pregătire profesională Octombrie -  Noiembrie 2023

În atenția membrilor CECCAR Filiala București

 

Vă informăm că începând cu luna Octombrie 2023, CECCAR Filiala București va continua organizarea în sistem online, a cursurilor de pregatire profesională pentru membri, în vederea acoperirii orelor de pregătire profesională aferente anului 2023.

 

Pentru buna organizare și desfășurare a cursurilor, dorim să vă reamintim următoarele aspecte:
În situația în care ați efectuat deja cursuri de pregătire profesională aferente anului 2023, vă rugăm să țineți cont de acest aspect si să vă mai înscrieți doar pentru acele cursuri care să vă întregească numărul de ore de pregătire profesională până la cuantumul de 40 de ore, fără a depăși acest număr și fără a vă înscrie la aceleași cursuri de două sau de mai multe ori.

De asemenea, menționăm că o persoană se poate înscrie doar o singură dată pentru o zi de curs. În cazul înscrierilor multiple, chiar și în aceeași zi, acestea vor fi anulate.

Ținând cont de faptul că orele de pregătire profesională ce se organizează în sistem online, pe platforma Zoom.us, sunt interactive, vă reamintim că numărul de participanți / un curs este limitat, astfel încât solicitările ulterioare de reprogramare în altă zi, nu pot fi soluționate favorabil.

Datele de organizare a cursurilor, precum și ora de începere a acestora, sunt specificate pe formularul de înscriere și pe confirmarea de completare a formularului de înscriere, confirmare care se va primi automat pe adresa de email completată în formularul de înscriere (în Inbox sau în Spam).

Fiecare curs cumulează 10 ore pregătire profesională.

Link-urile pentru accesul pe platforma Zoom.us, în vederea participării la curs, se vor transmite ulterior prin e-mail, în ziua organizării cursului.

Vă rugăm să acordați atenție completării datelor din formularul de înscriere. Acestea vor sta la baza comunicării ulterioare a informațiilor necesare participării în cadrul cursurilor.

Reguli participare curs – click aici.

 

1 DP5 - Raportarea integrata. Cum ne pregătim pentru noile cerințe click pentru înscriere
2 DP6 - Impozitarea directa a societăților. Noutăți, provocări si perspective in anul 2023 click pentru înscriere
3 DP9 - Prudentă si jurisprudență in procedurile fiscale click pentru înscriere
4 DP10 - Obligații specifice combaterii si prevenirii spălării banilor. Etica si doctrina profesiei contabile - actualizări click pentru înscriere

 

CECCAR Filiala București