Proiecte ONPCSB

În atenția membrilor CECCAR Filiala București

 

Oficiul Național de Prevenire și Combatere a Spălării Banilor (ONPCSB) ne informează asupra faptului că, în contextul procesului de implementare a unui nou sistem informatic, care să integreze baze de date externe și să ofere posibilitatea de a analiza toate rapoartele transmise, în vederea eficientizării activității Oficiului, au fost elaborate urmatoarele proiecte:

proiectul Ordinului președintelui ONPCSB privind aprobarea formei și conținutului rapoartelor prevăzute la art. 6 și 7 din Legea nr. 129/2019 pentru prevenirea și combaterea spălării banilor și finanțării terorismului, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative și a metodologiei de transmitere a acestora, și
proiectul Ordinului președintelui ONPCSB pentru aprobarea Regulamentului privind transmiterea informațiilor către Oficiul Național de Prevenire și Combatere a Spălării Banilor.

Aceste proiecte pot fi consultate pe pagina de internet a Oficiului și sunt lansate în dezbatere publică - click aici

 

 

În cazul in care exista propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind cele două proiecte de acte normative supuse procedurii de transparență decizională, le puteti transmite până la data de 17.05.2023, inclusiv, pe adresele de e-mail: tablou@ceccarbuc.ro si presedinte@ceccarbuc.ro (CC).

 

Va multumim!

  

CECCAR Filiala București