Cursuri pregătire profesională

În atenția membrilor CECCAR Filiala București

 

În perioada 07.12.2021 - 22.12.2021 CECCAR Filiala București organizează următoarele serii de cursuri, în numar de 60 , pentru pregătirea profesională a membrilor, în sistem online, iar pentru consultarea calendarului și inscrierea la curs, va rugam selectati data dorita din tabelul de mai jos: 

Având în vedere că acestea sunt ultimele serii de cursuri organizate în acest an, datorită faptului că nu au existat înscrieri la capacitatea maximă a fiecărui curs,
Vă reamintim faptul că pentru obținerea vizei pentru anul 2022 este necesară parcurgerea numărului de ore obligatorii pentru pregătirea profesională,  respectiv a unui număr de 4 cursuri diferite.
Neparcurgerea în totalitate a numărului de ore obligatorii pentru pregătirea profesională conduce la imposibilitatea acodării vizei pentru anul 2022. 
Membrii care nu participă la cursurile de formare profesională continuă conform PNDPC, aferente anului în curs, nu mai beneficiază de gratuitate in anii urmatori pentru cursurile restante.

 

Data Curs M5: Modernizarea taxei pe valoarea adaugata. Tratamente si reguli noi privind operatiunile transfrontaliere in 2021. E-commerce Curs M6: Fonduri europene - tratamente contabile si modalitati de accesare Curs M7: Reorganizarea companiilor prin transfer de afacere si fiducie - solutii pentru firmele aflate in dificultate Curs M8: Tehnici de estimare a valorii si analiză financiară pentru cresterea rezilientei in afaceri Curs M12: Contabilitate si fiscalitate in domeniul HORECA  Expertiza contabila reglementari si practica judiciara EXPERTIZA CONTABILA JUDICIARA Expertiză contabilă judiciară - studii de caz
Marti 07.12 click aici click aici click aici click aici
Miercuri 08.12 click aici click aici click aici click aici click aici click aici click aici
Joi 09.12 click aici click aici click aici click aici click aici click aici
Sambata 11.12
Luni 13.12 click aici click aici click aici
Marti 14.12 click aici click aici click aici click aici click aici click aici click aici click aici click aici
Miercuri 15.12 click aici click aici click aici click aici click aici click aici click aici
Joi 16.12 click aici click aici click aici click aici click aici click aici click aici click aici
Vineri 17.12 click aici click aici click aici click aici click aici
Sambata 18.12 click aici click aici
Luni 20.12 click aici click aici click aici click aici click aici
Marti 21.12 click aici click aici click aici
Miercuri 22.12 click aici

 

Pentru completarea formularului de înscriere, vă rugăm să dați click pe data dorită din tabel. Pentru vizualizarea integrala a tabelului va rugam utilizați tasta CTRL + SCROLL MOUSE (rotiță mouse).

Ora de începere la curs pentru zilele de Luni - Vineri este ora 16.00, iar pentru zilele de Sambata este ora 10.00.

Menționăm că o persoană se poate înscrie doar o singură dată pentru o zi de curs. În cazul înscrierilor multiple, acestea vor fi eliminate.

Membrii care se înscriu și, ulterior, nu participă, îsi asumă responsabilitatea consecințelor ulterioare.

Link-urile pentru accesul pe platforma ZOOM.us, în vederea participării la curs, se vor transmite ulterior prin e-mail, în ziua cursului.

Vă rugăm să acordați atenție completării datelor din formularul de înscriere. Acestea vor sta la baza comunicării ulterioare a informațiilor necesare participării în cadrul cursurilor.

Pentru consultarea regulilor de participare la curs – click aici

În acest sens, vă comunicăm că nerespectarea prezentelor reguli, va conduce la imposibilitate participării în cadrul cursurilor.