Cursuri pregatire profesionala

În atenția membrilor CECCAR Filiala București

În perioada 18.10.2021 - 27.10.2021 CECCAR Filiala București organizează următoarele serii de cursuri pentru pregătirea profesională a membrilor, în sistem online, iar pentru consultarea calendarului și inscrierea la curs, va rugam selectati data dorita din tabelul de mai jos:
Tema curs Data
Curs Modul 7: Reorganizarea companiilor prin transfer de afacere si fiducie - solutii pentru firmele aflate in dificultate 18-Oct
Curs M6: Fonduri europene - tratamente contabile si modalitati de accesare 19-Oct 23-Oct
Curs Modul 7: Reorganizarea companiilor prin transfer de afacere si fiducie - solutii pentru firmele aflate in dificultate 27-Oct 27-Oct
Pentru completarea formularului de înscriere, vă rugăm să dați click pe data dorită din tabel. 
Ora de începere la curs pentru zilele de Luni - Vineri este ora 16.00, iar pentru zilele de Sambata este ora 09.00.
Menționăm că o persoană se poate înscrie doar o singură dată pentru o zi de curs. În cazul înscrierilor multiple, acestea vor fi eliminate.

Membrii care se înscriu și, ulterior, nu participă, îsi asumă responsabilitatea consecințelor ulterioare.

Link-urile pentru accesul pe platforma ZOOM.us, în vederea participării la curs, se vor transmite ulterior prin e-mail, în ziua cursului.

Vă rugăm să acordați atenție completării datelor din formularul de înscriere. Acestea vor sta la baza comunicării ulterioare a informațiilor necesare participării în cadrul cursurilor.

Pentru consultarea regulilor de participare la curs – click aici

În acest sens, vă comunicăm că nerespectarea prezentelor reguli, va conduce la imposibilitate participării în cadrul cursurilor.