În atenția stagiarilor din anul III

Având în vedere mesajele primite din partea unor stagiari cu privire la imposibilitatea participării la sesiunea ordinară a examenului de aptitudini din anul 2022, ca urmare a absențelor înregistrate la o parte din disciplinele din anul III de stagiu, semestrul I, dorim să venim în sprijinul dvs. prin organizarea, în mod excepțional, a unor sesiuni de pregătire prin care să fie recuperate întâlnirile aferente disciplinelor din semestrul I de stagiu, respectiv Finanțe și management financiar (FMF), Guvernanța corporativă, managementul riscurilor și control intern, Contabilitatea operațiunilor de fuziune, divizare, dizolvare și lichidare (FDL).
 
Înscrierea dvs. pentru participarea la întâlnirile aferente disciplinelor anului III de stagiu se poate realiza prin completarea formularului disponibil la următorul link -  click aici
 
Formularul va fi activ până la data de 01 septembrie 2021.
 
După centralizarea răspunsurilor primite din partea dvs. vom reveni cu informații privind graficul de organizare al acestor întâlniri, precum și cu privire la taxa de participare aferentă fiecărei intâlniri de stagiu la care urmează să participați.