Precizări privind probele practice semestrul I, perioada 11-13.06.2021

Caietele de practică rezolvate se vor transmite la adresa de e-mail ”centrubucuresti@ceccar.ro”, până la data de 09.06.2021.

Pentru susținerea proiectelor aferente disciplinelor Contabilitate si raportare financiară (an I), Fiscalitate (an II) și Contabilitatea altor tipuri de activități (ONG) (an II) stagiarii vor prezenta programul de contabilitate utilizat pentru întocmirea proiectului.

Pentru susținerea probelor practice de stagiu, respectiv a proiectelor, stagiarii vor pune la dispoziția comisiei programele informatice pe care le-au folosit în elaborarea proiectelor.

Se va încărca pe email un singur fișier .PDF sau arhivă .RAR pentru fiecare disciplină, iar acesta vor fi denumite de forma Nume/Prenume/Filiala/Anul. Nu se vor putea încărca mai multe fișiere aferente aceleeași discipline. Dacă stagiarul este nevoit să scaneze fișierele pentru a fi încărcate și se află în imposibilitatea de a avea acces la un scanner, va putea folosi telefonul mobil cu aplicația Tiny Scanner (Android, IOS) sau o aplicație similară pentru a realiza acest lucru.

Ca urmare a faptului că spațiul destinat fiecărui stagiar este de 10MB (Megabytes), toate fișierele încărcate (pentru toate disciplinele) trebuie să se încadreze în această dimensiune.