În atenția stagiarilor An III

Pentru organizarea în bune condiții a evaluării stagiarilor anul III, dorim să vă facem cunoscute următoarele aspecte:

În ceea ce privește regulile de participare la evaluare:

  • participantul trebuie să se conecteze la un dispozitiv (desktop, laptop, tabletă, smartphone) cu acces la internet, iar dispozitivul respectiv să fie dotat cu camera web și microfon, funcționale pe toată perioada evaluării.
  • participantul trebuie să asigure condițiile specifice participării la un examen în sistem clasic, respectiv de a se afla într-un spațiu închis (de tip birou) și liniștit pe toată perioada evaluării.
  • pentru a avea dovada participării la evaluare, fiecare participant va menține camera web pe modul funcțional pe toată durata evaluării.
  • în timpul evaluării, participantul va avea microfonul setat pe modul „Mute” (oprit), urmând sa îl pornească („Unmute”).

Evaluarea stagiarilor se va derula vineri (20 noiembrie 2020), intervalul orar 15.00 – 19.00, cu precizarea că după fiecare test se va acorda o pauză de 10 min., după cum urmează:

  • 15:00 - 16:00 Managementul performantei - 1 oră
  • 16:10 - 17:10 Expertiza contabila - 1 oră
  • 17:20- 18:20 Evaluarea intreprinderii - 1 oră
  • 18:30-19:00 Etica profesionistilor contabili - 1 oră

În baza link-ului primit din partea CECCAR, stagiarul se va conecta în intervalul 14.30 – 14.55, pentru a verifica eventuale probleme de conexiune.

Conform graficului stabilit, testul pentru fiecare disciplină va fi transmis în chat-ul întâlnirii Zoom sub forma unui link prin care stagiarii vor fi redirecționați către testul online asigurat prin intermediul platformei Google Forms. În cadrul testului se vor completa, în primul rând, datele de identificare. Rezolvarea testului se va face exclusiv în Google Forms cu precizarea că nu este permisă încărcarea altor fișiere.

Finalizarea notei pentru evaluarea teoretică (respectiv la disciplinele Managementul Performanței și Expertiză contabilă) va presupune și o examinare orală în zilele de 21 noiembrie (sâmbătă) sau 22 noiembrie (duminică). Pentru examinarea orală, care în principiu se va desfășura odată cu prezentarea caietului de practică, stagirii vor primi un link de conectare, în timp util.