Cursuri pregătire profesională perioada 16.11.2020-21.11.2020

În atenția membrilor CECCAR Filiala București

 

În perioada 16.11.2020-21.11.2020 CECCAR Filiala București organizează următoarele serii de cursuri pentru pregătirea profesională a membrilor, în sistem online, astfel:

 

PROFESOR MATERIA LUNI MARTI MIERCURI JOI SAMBATA
DANIELA SAHLIAN CONTABILITATE- IMPACTUL PANDEMIEI DE COVID 19 ASUPRA CONTABILITATII: TRATAMENTE ADAPTATE, INTREBARI SI RASPUNSURI 18 noi
MIRELA PAUNESCU FISCALITATE- NOUTATI FISCALE IN MATERIE DE TVA. TRATAMENTE FISCALE INTRACOMUNITARE. JURISPRUDENTA CJUE 18 noi
CRISTI BEJINARU EXPERTIZA CONTABILA- EXPERTIZA CONTABILA JUDICIARA 16 noi
ADRIANA POPA FISCALITATE- REGLEMENTARI RECENTE DE NATURA FISCALA ADOPTATE PENTRU SPRIJINEREA MEDIULUI DE AFACERI CA RASPUNS LA SITUATIA ACTUALA 18 noi 19 noi
GABRIEL STAICU ANALIZA ECONOMICA APLICATA 21 noi
AUREL ANDREI EXPERTIZA CONTABILA- EXPERTIZA CONTABILA JUDICIARA 17 noi 19 noi

 

Pentru completarea formularului de înscriere, vă rugăm să dați click pe data dorită din tabel. Ora de începere la curs pentru zilele de Luni - Vineri ora 16.00, iar pentru zilele de Sambata 10.00.

Prin organizarea acestor cursuri, CECCAR face toate eforturile necesare pentru a asigura o pregătire profesională continuă membrilor adaptată acestor condiții nefavorabile susținerii cursurilor la sală, continuând să pună accent pe calitate, în detrimentul cantității. În vederea asigurării celor mai bune condiții de curs, între care interactivitatea are un rol important, seriile formate vor fi limitate la un număr de 200 de persoane.

Cursurile se vor desfășura online în sistem de webinar, având caracter interactiv și vor cuprinde exemple practice. La finalul cursului, membrii CECCAR care au participat la curs, vor primi prezentarea în format electronic.

Menționăm că o persoană se poate înscrie doar o singură dată pentru o zi de curs. În cazul înscrierilor multiple, acestea vor fi eliminate.

Numărul maxim de înscrieri pentru o persoană este limitat la 4 cursuri diferite, în zile diferite

Membrii care se înscriu și, ulterior, nu participă, îți asumă responsabilitatea consecințelor ulterioare.

Link-urile pentru accesul pe platforma ZOOM.us, în vederea participării la curs, se vor transmite ulterior prin e-mail, în ziua cursului.

Vă rugăm să acordați atenție completării datelor din formularul de înscriere. Acestea vor sta la baza comunicării ulterioare a informațiilor necesare participării în cadrul cursurilor.

Pentru consultarea regulilor de participare la curs – click aici

În acest sens, vă comunicăm că nerespectarea prezentelor reguli, va conduce la imposibilitate participării în cadrul cursurilor.