Reexaminare semestrul I stagiari 17.07.2020 – 19.07.2020

Proba scrisă se va desfășura la sală cu respectarea condițiilor de distanțare și restricțiilor impuse de autoritati dupa urmatorul program :

 

Sambata 18.07.2020    – An I stagiu, Intervalul   09:00 – 11:30

                                      – An III stagiu, Intervalul 12:30 – 15:30

                                      – An II stagiu,  Intervalul  16:30 – 19:00

  

Proba orală

Duminica 19.07.2020    – An I stagiu, incepand cu ora 09:00

                                       – An II stagiu, incepand cu ora 09:00

                                       – An III stagiu, incepand cu ora 09:00

 

Având în vedere contextul actual al pandemiei SARS-CoV-2, evaluarea caietelor de practică se va face online, prin videoconferintă.
Pentru evaluarea caietelor de practica, stagiarii vor avea obligația de a transmite rezolvarea caietelor de practică respectând următoarea procedură.
 
1.Transmiterea caietelor de practică rezolvate se va realiza prin intermediul adresei de e-mail centrubucuresti@ceccar.ro pus la dispoziție pentru stagiarii arondati centrului de stagiu CECCAR – Filiala Bucuresti.
Transmiterea caietelor de practică rezolvate (încărcarea pe e-mail) se va face cel târziu până vineri, 17 iulie 2020 ora 06:00.

 
2. Stagiarul va încărca pe email un singur fișier .PDF sau arhivă.RAR pentru fiecare disciplină, iar acesta vor fi denumite de forma AN_FILIALA_DISCIPLINA_NUME PRENUME. Nu se vor putea încărca mai multe fișiere aferente aceleeași discipline.
 
3. Spațiu destinat fiecărui stagiar este de 20MB (Megabytes), astfel încât recomandarea este ca toate fișierele încărcate (pentru toate disciplinele) să se încadreze în această dimensiune.
 
4. Stagiarii vor primi cu o zi inainte invitația pentru a se conecta la videoconferință pentru a-și susține caietul de practică și pentru a răspunde întrebărilor comisiei.
 
5. Fiecare stagiar trebuie sa aibă la momentul de deschidere a videoconferinței asupra lui CI/BI pe care o sa le arate la camera, astfel încât să se realizeze legitimarea acestuia. Pe toata durata examinării, stagiarii trebuie sa fie logati, atât cu audio, cat si video, pentru a putea fi văzuți, auziți si a permite interactiunea.

  1. Stagiarii ce sustin proiecte la disciplinele Contabilitate si raportare financiara, Fiscalitate si ONG (Contabilitatea altor tipuri de activitati) le vor prezenta  prin intermediul optiunii deshare-screen a platformei in programul de contabilitate utilizat la intocmirea proiectului. Pentru celelalte proiecte, stagiarul va pune la dispozitie resursele IT pe care le-a folosit in elaborarea lor.
  2. În cazuri justificate, insotite de o solicitare in prealabil adresata filialei, se poate avea in vedere sustinerea proiectelor cu prezenta la sediul CECCAR cu respectarea condițiilor de distanțare și restricțiilor impuse de autoritati.

 La accesul in locatia de examinare se va prezenta urmatoarea declaratie completata sau se va completa pe loc. click aici

Conform prevederilor legale in vigoare accesul persoanelor in locatia de examen este interzis persoanelor fara masca de protectie sau dupa caz persoanelor care refuza efectuarea termoscanarii.  

Vom reveni în timp util cu informații suplimentare privind componența grupelor si locatiile de examinare aferente fiecarei grupe la sustinerea probei scrise, precum și componența grupelor, modalitatea de susținere a probelor orale.