FACULTATEA DE DREPT SI STIINTE ECONOMICE - TARGU JIU DIN CADRUL UNIVERSITATII TITU MAIORESCU - INVATAMANT LA NIVEL EUROPEAN

PENTRU OFERTA EDUCATIONALA 2019 ACCESATI LINK-UL: 

http://www.utm.ro/facultatea-de-drept-si-stiinte-economice-tg-jiu/admitere-2019/

 Tu îți dorești o carieră de succes, noi îți oferim șansa! Devino membru CECCAR! Examenul de acces la profesie: 6 și 13 octombrie 2018

 

Îți dorești să obții o titulatură cu renume care să îți ofere oportunitatea unei cariere de succes, cu realizări profesionale și câștiguri financiare competitive? 

O carieră dinamică, plină de oportunități, dar și de provocări care pot fi transformate în oportunități te așteaptă dacă obții calitatea de expert contabil – o titulatură care îți poate oferi șansa de a ocupa poziții importante în cadrul companiilor. Sau, pentru început, poți opta pentru titulatura de contabil autorizat.

Suntem singurul organism profesional din România care oferă șansa obținerii calificărilor profesionale de expert contabil și contabil autorizat.

Cu noi puteți deveni parte a unei comunități profesionale în domeniile financiar-contabil și fiscal, reprezentată la nivel internațional de IFAC (International Federation of Accountants), iar la nivel european de Accountancy Europe și ETAF (European Tax Adviser Federation), comunitate al cărui rol în dezvoltarea afacerilor și a economiilor la nivel național și mondial este recunoscut și din ce în ce mai apreciat de toți actorii implicați – mediul de afaceri, instituțiile și autoritățile de reglementare.

Mai multe informații despre serviciile profesionale pe care le pot presta membrii CECCAR afli aici. 

Cum poți deveni membru CECCAR?

 

mai multe detalii click aici

Accesul la profesie se face pe baza examenului de admitere la stagiu, prin efectuarea stagiului de până la 3 ani și prin promovarea examenului final. Pe toată perioada stagiului, vă oferim un program de studiu dezvoltat după modelul școlilor de business din țările avansate economic, model care se bazează pe dezvoltarea abilităților practice.

Anul acesta, CECCAR organizează, în zilele de 6 și 13 octombrie, examenul de acces la stagiul pentru obținerea calității de expert contabil și de contabil autorizat. Detalii despre desfășurarea examenului puteți afla accesând site-ul CECCAR.

Dosarele se pot depune la sediul filialelor CECCAR până la data de 14 septembrie a.c., iar informații despre actele necesare înscrierii sunt disponibile pe site-ul nostru.

Examenul se va susține la centrul de evaluare la care va fi arondată filiala din județul de domiciliu al fiecărui candidat. Vom reveni cu informații utile în acest sens. 

Rubrica Accesul la profesie vă stă la dispoziție pentru orice alte informații.

Mult succes!


 

În atenția membrilor filialei CECCAR București

experți contabili/contabili autorizați


  • pentru a primi informările periodice transmise de către filiala CECCAR București prin newsletter membrilor (întâlniri profesionale gratuite, seminarii, cursuri, mese rotunde etc.), vă rugăm să adăugați adresa newsletter@ceccarbuc.ro în lista de contacte a e-mail-ului dumneavoastră;
  • membrii care au adresa de mail pe domeniul hotmail.com, sunt rugați să comunice filialei CECCAR București o adresă de mail pe un alt domeniu (exemplu: yahoo.com, gmail.com, ymail.com etc.);
  • în situația în care au apărut modificări în fișa dumneavoastră personală (schimbare adresă domiciliu, loc de muncă, sediu social al societății, structura asociaților societăților), vă rugăm să transmiteți documentele necesare pe adresa de e-mail ceccarbuc@ceccarbuc.ro, în vederea actualizării datelor respective;
  • de asemenea, în situația în care au intervenit modificări în fișa personală cu privire la schimbarea numelui sau a denumirii societății, vă rugăm să contactați filiala, în vederea transmiterii documentației de schimbare a carnetului, respectiv a autorizației societății.

 

E-mail:

   © Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania, 2019