CECCAR Filiale 

 

Filiala Bihor 

Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România organizează concurs, la sediul Filialei CECCAR Bihor din localitatea Oradea, str. Independenței nr. 29, bloc A9, et. 1, în vederea ocupării postului de șef Birou stagiu și dezvoltare profesională continuă, pe durata determinată și program de 8 ore/zi. (detalii aici >>)


 Filiala Ilfov 

Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România organizează concurs, la sediul CECCAR – Aparatul Central (Intrarea Pielari nr. 1 sector 4, București), pentru ocuparea posturilor de șef Birou evidență tablou și șef Birou administrativ, cu contract de muncă pe perioadă nedeterminată și program de lucru de 8 ore/zi. (detalii aici >>)


 Filiala Satu Mare 

Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România organizează concurs, la sediul Filialei CECCAR Satu Mare, din Municipiul Satu Mare, str. Rândunelelor nr. 3, în vederea ocupării postului de șef Birou evidență tablou, cu contract de muncă pe perioadă determinată și program de lucru de 8 ore/zi. (detalii aici >>)


 

E-mail:

   © Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania, 2019